single.php
. . . Waar vind je hulp Online informatie en tips

Online informatie en tips

Misschien heb je vooral behoefte aan het lezen of uitwisselen van ervaringen. Dit wordt vaak geboden via organisaties voor familie en vrienden. Kijk eens op:

Naasten Centraal
Deze website biedt ondersteuning aan partners, kinderen, andere familieleden en naasten die betrokken zijn bij iemand met psychische problemen.

Naasten in Kracht
Naasten in Kracht is er voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid (partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden). Via deze website krijg je informatie, tips, inspiratie en steun.

Help mijn dierbare is verslaafd
Deze website biedt ondersteuning voor naasten van mensen met een verslaving. Ook organiseren zijn informatiemiddagen en workshops. 

Mentaal vitaal
Op deze algemene website vind je allerlei tips voor iedereen die wil werken aan z’n veerkracht. Zo kan je aan de slag met online zelfhulp, zoals ontspanningsoefeningen of anti-piekeroefeningen.

Alcoholinfo
Hier vind je informatie en tips als je bezorgd bent over het alcoholgebruik van je partner. Ook kan je bellen met de hulplijn.

Drugsinfo
Hier vind je informatie en tips als je bezorgd bent over het drugsgebruik van je partner. Ook kan je bellen met de hulplijn.

113
Denk je dat je partner denkt aan zelfmoord? Chat of bel gratis met 113: via 0900-0113 en 113. En vind informatie op de website.

Scroll naar top