single.php

Online informatie en tips

Misschien heb je vooral behoefte aan het lezen of uitwisselen van ervaringen. Dit wordt vaak geboden via organisaties voor familie en vrienden. Kijk eens op:

Naasten Centraal
Naasten Centraal biedt ondersteuning aan partners, kinderen, andere familieleden en naasten die betrokken zijn bij iemand met psychische problemen.

Naasten in Kracht
Naasten in Kracht is er voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid (partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden). Via deze website krijg je informatie, tips, inspiratie en steun.

Help mijn dierbare is verslaafd
Help mijn dierbare is verslaafd biedt ondersteuning voor naasten van mensen met een verslaving. Ook organiseren zijn informatiemiddagen en workshops. 

Mentaal Vitaal
Mentaal Vitaal is er voor iedereen die een vraag heeft over mentale gezondheid, voor zichzelf of voor een ander. Naast het lezen van informatie, tips en oefeningen kun je ook (anoniem) chatten, mailen of bellen (0900-1994).

Alcoholinfo
Op Alcoholinfo vind je informatie en tips als je bezorgd bent over het alcoholgebruik van je partner. Ook kan je bellen met de hulplijn.

Drugsinfo
Op Drugsinfo vind je informatie en tips als je bezorgd bent over het drugsgebruik van je partner. Ook kan je bellen met de hulplijn.

113
Denk je dat je partner denkt aan zelfmoord? Chat of bel gratis met 113: via 0900-0113 en 113. En vind informatie op de website van 113.

Scroll naar top